Raktárcsarnok

A város szívében, frekventált helyen álló modern raktárcsarnok minden szempontból a jövő irányába mutat. Itt a fenntarthatóság és a kiváló üzleti körülmények egyszerre találkoznak. A Budapest gazdasági központjában található létesítmény ugyanis olyan dinamikus vállalkozási környezetet teremt, ahol modernitás és innováció szorosan összefonódik a környezettudatossággal és a kiváló szolgáltatásokkal.

raktárcsarnok

Kiadó raktárcsarnok Budapest dinamikusan fejlődő területén


A Park22 raktárkomplexum Budapest egyik frekventált területén található, és széles választékot kínál. A raktárhelyiségek már 700 négyzetmétertől elérhetőek, így rugalmasan ki tudja szolgálni mind a nagy, mind a kisebb bérlői igényeket. Összesen 45 ezer négyzetméter bérelhető raktárterülettel rendelkezik, így széles körű lehetőséget biztosít kisebb és nagyobb logisztikai cégeknek is.

A raktárak Budapest 22. kerületében, Buda dinamikusan fejlődő kerületében találhatók. Raktárjaink az M0-ás autópályától mindössze néhány perc autóútra helyezkednek el, így könnyedén megközelíthető Magyarország bármelyik városába tartó vonaláról, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről is csak 30 percre található. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a Móricz Zsigmond körtér mindössze 15 perc, a Deák Ferenc tér pedig 25 perc távolságra van. A Campona bevásárlóközpont és számos étkezési lehetőség pedig a raktárak közvetlen szomszédságában található.

Raktárjaink közvetlen irodakapcsolattal rendelkeznek, és több mint 350 bérelhető parkolóhely áll rendelkezésre, így a kényelmes munkavégzés és parkolás is biztosított. Az épületek alakítható alaprajza megfelel az egyedi igényeknek, a hang- és hőszigetelés pedig a kényelmes munkakörnyezetet biztosítja. Biztonságos munkavégzést garantálunk épületfelügyeleti rendszerünkkel és a 24 órás biztonsági szolgálattal. A magas szintű felszereltséghez tartozik a 10 méteres belmagasság, a dokkolók és rámpák egyedi kialakítása, a sprinkler rendszer és a nagy teherbírású padlózat, amelyek mind hozzájárulnak a hatékony üzleti tevékenységhez.

A Park22 raktárcsarnok előnye


Az ipari terület számos kiváló jellemzővel rendelkezik, ideális választás sok vállalkozás számára. A 10 méteres tiszta belmagasság lehetővé teszi a nagyobb méretű tárgyak hatékony tárolását, miközben a 12 x 19,8 méteres egységek és a 22,5 méteres raszterkiosztás optimális elrendezést biztosítanak. A dokkoló kapuk és rámpák igény szerint elérhetőek, amelyek könnyű és zökkenőmentes ki- és beszállítást tesznek lehetővé. Az ipari padló teherbírása 6 tonna négyzetméterenként, amivel a nehéz gépek és anyagok is jól tárolhatók.

A sprinkler rendszer a tűzvédelem érdekében működik, rugalmasan osztható, így könnyen testreszabható az üzleti igények szerint. A parkon belüli szeparált teherforgalmi és személygépkocsi úthálózat könnyű hozzáférést biztosít a különböző egységekhez, miközben kényelmes személygépkocsi parkolókat is kínál a dolgozók és ügyfelek számára. Mindezek mellett a területen bérelhető raktárterületek is elérhetők, 700 négyzetmétertől egészen 7,700 négyzetméterig az első fázisban, így különböző méretű tárolási igények megvalósíthatóak.

A raktárcsarnok kínálata továbbá magába foglalja a korszerű légkondicionálást és levegőmozgatást HVAC-technológiával, hogy optimális munkakörnyezetet biztosítsunk bérlőinknek.

Modern beléptető rendszerünk segítségével a hozzáférés és a biztonság teljes mértékben ellenőrzött és felügyelt. Rugalmasan osztható területeink és a válaszfalazás lehetősége lehetővé teszi, hogy az egységeket az egyedi igényeknek megfelelően alakítsuk át. A magas sebességű lift segít a gyors és hatékony szállításban az épületekben, míg az energiahatékony világítás az alacsonyabb fenntartási költségekhez és a környezetvédelemhez járul hozzá.

kiadó raktárcsarnok

Zöld és fenntartható ipari ingatlan

A Park22 projekt kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a zöld működésre. Az épületek megújuló energiaforrásokkal üzemelnek, LED-világítással rendelkeznek, és az újrahasznosítás is hangsúlyos szerepet kap a kivitelezés során. A logisztikai park területén biodiverzitás növelése is történik, madárházak és rovarszállók kihelyezésével, valamint több mint 900 fa telepítésével.

Különböző profilú vállalkozások számára egyaránt ajánlott, ideértve kiskereskedőket, gyártókat, online kereskedőket, valamint szállítmányozó és logisztikai cégeket is. Rugalmas elrendezése és kiemelkedő elhelyezkedése miatt ideális választás azoknak, akiknek fontos a hatékony munkakörnyezet és a fenntarthatóság.

Amennyiben érdeklődik a Park22 raktárcsarnokai vagy kiadó irodái iránt, kérjen tőlünk ajánlatot, és munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a részletekkel kapcsolatban!