Logisztikai központ

Városi logisztikai központ a 22. kerületben, kiváló megközelíthetőséggel. Ismerje meg a Park22 üzleti parkot!

A Park22 logisztikai központ előnyös elhelyezkedése

A Park22 logisztikai központ Budatétényben, a 22. kerületben található. A környék infrastrukturális és közlekedési adottságait kihasználva egy több mint 60 ezer m2 nagyságú ipari parkot álmodtunk meg, ahol a bérlők nemcsak raktárakat, de raktáron keresztül közvetlenül megközelíthető irodákat is ki tudnak bérelni.

 • Az M0-ás autópálya néhány perc autóútra található. A körgyűrűről Budapest távolabbi kerületei is 30-40 percen belül elérhetők.
 • Igazi városi logisztikát kínáló üzleti park: a kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a főváros áruellátása nagyon rugalmas a Park22-ből.
 • Magyarország autópályái a körgyűrű közelségének köszönhetően 20-30 perc alatt elérhetők, így nemcsak budapesti, de akár országos vagy nemzetközi szállítmányozás is megvalósítható az ipari parkból.
 • A környék infrastrukturája igen gazdag: a szomszédban található a Campona bevásárlóközpont, ahol étkezési, bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek is adottak. A kerület éttermei, rendezvény- és konferenciahelyszínei alkalmasak üzleti partnerek fogadására is.
 • A 22. kerület dinamikusan fejlődő része fővárosunknak, így tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. Buda frekventált részeiről 15-20 perc villamossal vagy busszal, de a belváros közlekedési csomópontjaitól is csak 30 percre találhatók.
 • A Park22-ben megőriztük Budatétény erdős, parkos jellegét. Nemcsak a környéken jelentős a zöld területek aránya, de a logisztikai központba is számos fát és füves területet terveztünk.
park22 logisztikai központ

Magas felszereltségű raktárak


 • A Park22 logisztikai központban a raktárterület nagyobb, mint 45 ezer m2.
 • Célunk, hogy 2-3 ezer m2 nagyságú raktárakat tudjunk biztosítani az érdeklődőknek.
 • Kisebb, 700 és 1000 m2 méretű raktárainkat KKV méretű cégek figyelmébe ajánljuk.
 • Raktáraink számokban: 7600 m2 csarnok összterülete, 720 m2 a hajók mérete, a csarnokmélység 60 m, a belmagasság pedig 10 m.
 • Kiadó raktáraink közvetlen irodakapcsolattal rendelkeznek.
 • Logisztikai központ magas felszereltségű raktárakkal: sprinkler rendszer, dokkolók és rámpás kapuk, hőszigetelés, nagy teherbírású ipari padlózat.
 • Raktáraink kiválók csomagolásra, komissiózásra, hagyományos raktározásra.

Logisztikai központ „A” kategóriás irodákkal


 • Több, mint 15 ezer m2 bérelhető irodaterület.
 • Kiadó irodák már 110 m2 nagyságtól, de akár teljes irodatornyokat és szintet is tudunk biztosítani ügyfeleinknek.
 • „A” kategóriás irodák, amelyek fenntartható szemléletben épülnek, megfizethető üzemeltetési díjakkal.
 • Az irodák alapterülete és elosztása teljesen az egyedi igényeknek megfelelően alakíthatók.
 • Energiatakarékos világítás, hűtés- és fűtés.
 • 350+ parkolóhellyel várjuk bérlőinket, ezért azok a dolgozók, akik autóval érkeznek a parkon belül, biztonságban tudnak megállni. Minden kibérelt 40. m2 irodaterület után 1 parkolóhely bérelhető.
 • Lift az épületben.

A felsorolt irodai és raktárelőnyök mellett épületfelügyelet, 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik a modern körülményekről.
A Park 22 egyik legnagyobb előnye, hogy a raktárak és irodák között közvetlen átjárás biztosított, de a raktárak és irodák egymástól függetlenül külön is bérbeadók!

Zöld környezet, energiahatékony megoldások

A White Star Real Estate és az Europa Capital a Park22 üzleti park tervezésekor és kivitelezésekor kiemelt figyelmet fordított arra is, hogy környezetbarát, fenntartható módon, valamint energiahatékony megoldásokkal alakítsa ki a területet és az épületeket.

Elsősorban hatalmas zöld terület kialakítása volt a cél. Ez azt jelenti, hogy több mint 900 fa kerül elültetésre a park területén, emellett madárházak és rovarszállók növelik majd a biodiverzitást. Egy ilyen környezet hozzájárul a park területén tartózkodók testi és lelki egészségéhez is.

Emellett az épületek fűtéséért zöld energiát használó hőszivattyúk felelnek. Hogy ezek a berendezések fenntartható módon működjenek, éppen folyamatban van annak a felmérése is, hogy adottak-e a lehetőségek az üzleti park területén napelemrendszer telepítésére.

A két leggyakoribb pazarlás a világítás és a vízfelhasználás során történik. A projekt tervezése során éppen ezért erre is megoldást kerestek a fejlesztők. A park külterén szürkületérzékelő, LED izzós világítást telepítenek, a csarnokokban világítási zónákat alakítanak ki, az irodaépületekben pedig jelenlét érzékelő lámpák segítik a tudatosabb, energiahatékony energiafogyasztást.

Ami a vízhasználatot illeti, szenzoros csaptelepek kerülnek a mosdóhelyiségekbe, így jelentős mennyiségű víz takarítható meg. Mindezek együttesen nagy összeget spórolnak meg a bérlők számára az üzemeltetési költségekből.

A Park22 a zöld közlekedést is támogatja. Elektromos autó töltőállomásokat telepít ugyanis, ezzel is csökkentve a károsanyag-kibocsátást. Emellett a kerékpárral közlekedők számára is megteremti a lehetőséget a gördülékeny közlekedésre. A park közelében vadonatúj kerékpár út épült, emellett pedig megfelelő kialakítású kerékpártárolók kerülnek elhelyezésre a Park22 területén.

Zöld logisztikai központ: miért előnyös itt bérelni?

Költségmegtakarítás: Az energiahatékony megoldásoknak köszönhetően jelentős összegeket spórolhatnak a bérlők az üzemeltetési költségekből. A hulladékkezelés, víz- és energiafogyasztás területén ezek nélkül nagy extra kiadásokkal lehetne számolni.


Magas munkavállalói elégedettség: Ma már a legtöbben érzékenyek a környezetvédelemre, így munkaválasztás során szempont számukra a környezetbarát működés.

logisztikai központ 22. kerület

Logisztikai központ közvetlenül átjárható irodákkal, raktárakkal

A Park22 iroda- és raktáringatlanjai 2024 első negyedévétől költözhetők.
Jelenleg az első fázis kivitelezési munkálatai zajlanak, azonban az érdeklődők igényei alapján már most bérbeadók ingatlanjaink.
Értékesítő munkatársunk az űrlap beküldése után 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot: kérje egyedi ajánlatunkat!