Raktár bérlés a Park22-ben

Raktár bérlés Budapest csendes, zöldövezeti negyedében, a 22. kerületben. A Park22 ipari és üzleti parkban raktárhelyiségek és irodák bérlési lehetőségét kínáljuk vállalatoknak logisztikájuk megvalósításához.

Raktár bérlés a Park22-ben


A Park22 egy három fázisban megvalósításra kerülő üzleti park. A projekt logisztikai raktárak és irodák kettősét kínálja vállalatoknak – azonban a raktárhelyiségek és irodák külön is bérbeadók.

A Dél-Budán található magas felszereltségű és korszerű műszaki megoldásokkal rendelkező üzleti park fejlesztője a White Star Real Estate, amely több mint 50 befejezett projektet tudhat a háta mögött, köztük 350 ezer m2 „A” kategóriás irodát, raktárat és ipari épületet.

raktár bérlés xxii kerület

Raktár bérlés Budapesten, a XXII. kerületben


Raktárhelyiségeink Dél-Budán, a XXII. kerületben található, ahol a zöldövezeti elhelyezkedés legalább annyira fontos előnyünk, mint a kiváló közlekedési adottságok. Elsősorban raktár és iroda kombinációra épülő fejlesztésünk a 6-os út mentén helyezkedik el, ezért a főváros főbb közlekedési csomópontjai könnyen megközelíthetők:

 • a belváros mindössze 15 perc villamossal
 • a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 30 percnyi távolságra található

A kiadó raktárak elhelyezkedése üzleti parkunkban azért is kiváló, mert az M0-ás körgyűrűről az ország autópályái néhány percen belül elérhetők, ezzel is könnyítve és gyorsítva a szállítmányozást.

A környék infrastrukturális szempontból is kedvező azoknak, akik raktár bérlés céljából keresnek ipari parkot. A Campona bevásárlóközpont 5 percre található, de a közelben töltőállomás, étkezési és vásárlási lehetőség is adott.

Zöld raktár bérlés

A Park22 logisztikai park megújuló energiaforrásokat felhasználva épül a fenntartható működés érdekében. A fűtés és hűtés hőszivattyúk biztosítják, emellett pedig lehetőség szerint napelem rendszer gondoskodik majd az áramellátásért. A megfelelő fényviszonyokért LED izzók felelnek majd, és az energiatakarékosság érdekében szürkületérzékelő kültéri és mozgásérzékelő irodavilágítást telepítünk. A fogyasztás optimalizálásáért intelligens fogyasztómérők felelnek majd, a környező élővilágra, a biodiverzitás növelésére külön figyelmet fordítunk madárházak és rovarszállók formájában.

Mindemellett a projekt során a White Star Real Estate ingatlanfejlesztő és az Europa Capital ingatlan befektető kiemelt figyelmet fordít az újrahasznosításra, valamint a kivitelezéskor keletkező hulladék hatékony kezelésére. A Park22 célja nemcsak az, hogy az iroda- és raktárépületet keresők számára modern és minőségi helyiséget biztosítson, hanem hogy elnyerje a BREEAM „very good” minősítését is.

A zöld raktár bérlés nemcsak a környezetet védi, hanem a bérlő számára is számos előnnyel rendelkezik. Például igen költséghatékony megoldás, ami a víz- és energiafogyasztást illeti. Egy zöld energiával működő épületben jelentősen alacsonyabb rezsiszámlával számolhat a bérlő. Emellett az épületben tartózkodók egészségére is jó hatással van, köszönhetően például a levegőtisztító rendszernek. A fenntartható működés ma már imázs szempontjából sem elhanyagolható. Az ügyfelek szemében a vállalat megítélését jelentősen képes befolyásolni a környezetbarát működés. De nemcsak az ügyfelek, hanem a munkavállalók is szívesebben dolgoznak ma már olyan irodában, vagy raktárban, ami fenntartható módon üzemel. Nem beszélve a zöld, élettel teli környezetről, amely pedig a mentális egészséghez járul hozzá.

Önnek is fontos a környezettudatosság, a fenntartható működés és a kiadások csökkentése? Válasszon zöld raktár vagy irodahelyiséget, válassza a Park22-t!

Raktár Budapest zöldövezetében


Általános információk:

 • Összesen 60 ezer m2 bérelhető terület, amelyből több mint 45 ezer m2 bérelhető raktár
 • Egyedi igényekre alakítható raktárhelyiségek
 • Raktár Budapest 22. kerületében, fás, zöld környezet
 • Több mint 350 bérelhető parkolóhely
 • Bérlői igényeknek megfelelő alaprajzi kialakítás
 • 24 órás biztonsági szolgálat és recepció
 • Ingatlankezelés a tulajdonos által

Műszaki információk raktárhelyiség bérléshez:

 • Sprinkler rendszer
 • Belmagasság 10 m
 • 6 tonna/m2 teherbírású ipari padlózat
 • Dokkoló kapuk és rámpák kialakítása igény szerint
 • Épületfelügyeleti rendszer
 • Hang- és hőszigetelés
Park22 raktár

Miért a Park22?


Raktár bérlés irodával együtt: a Park22 fejlesztéssel célunk, hogy ki tudjuk szolgálni azokat a vállalatokat, amelyek raktárat és irodát is egy telephelyen szeretnének bérelni. Üzleti parkunkban irodák már 110 m2-es nagyságtól elérhetők – de akár teljes szintet vagy irodaházat is bérbe tudunk adni.

Raktárak már 700 m2-től: az ipari parkok általában a nagyobb térigényű vállalatokra vannak berendezkedve. A Park22-ben már kisebb, 700-800 m2-es raktárak is kialakíthatók, ezért a nagyvállalatok mellett a KKV cégeknek is kedvezünk.

1 munkanapon belül kapcsolatba lépünk Önnel: ajánlatkérés után munkatársunk villámgyorsan felkeresi Önt, és részletesen is bemutatjuk három fázisban megvalósuló városi logisztikai központunkat, előnyeit és segítünk kiválasztani az igényekre szabott raktárhelyiséget és irodát.

Rugalmasan osztható terek: a beköltözés előtt egyedi elképzelés alapján alakítható a raktárak mérete és elosztása is.

Raktár bérlés irodával vagy anélkül

A Park22 mindkét esetben megoldás – töltse ki űrlapunkat, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!