Iroda bérlés a 22. kerületben

Iroda bérlés akár közvetlen raktárkapcsolattal a Park22 logisztikai központban: kérjen ajánlatot még ma!Iroda bérlés a Park22-ben

A Park22 Budapest egyik dinamikusan fejlődő városrészén, a 22. kerületben megvalósításra kerülő üzleti park és logisztikai központ. A beruházás irodahelyiségek és raktárcsarnokok együttes koncepciója: célunk, hogy azoknak a vállalatoknak, akik a Park22-ben bérelnek raktárt irodát is tudjunk biztosítani mindössze karnyújtásnyi távolságra.

Természetesen, azoknak az érdeklődőknek is kedvezünk, akik a belváros zajától távol, de a centrumtól maximum 15-20 percnyi tömegközlekedésre keresnek kizárólag irodát. A 2024 első negyedévétől költözhető kiadó irodák külön is bérbe adók: részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

iroda bérlés a Park22-ben

Ismerd meg a Park22 iroda bérlés előnyeit!

 • 15 ezer m2 terület bérelhető iroda Budapest zöldövezeti részén.
 • A projekt még a kivitelezés fázisában tart, ezért az irodák 2024 első negyedévétől kiadók.
 • Irodahelyiségek már 110 m2-es mérettől: kisebb bérlőket is ki tudunk szolgálni.
 • Legnagyobb bérelhető irodahelyiség kb. 2 ezer m2.
 • Akár teljes irodatornyok vagy szintek is kibérelhetők nagyobb cégek számára.
 • Az irodák egyedi igények alapján is kialakíthatók válaszfalak és alapterület tekintetében.
 • Közel 350 bérelhető parkolóhely: 1 parkolóhely/kibérelt 40 m2.
 • Porta- és biztonsági szolgálat 0/24.
 • Irodáink frekventált városrészen helyezkednek el.

Műszaki információk irodahelyiségeinkről

 • A Park22 céljainak megfelelően irodáink és a raktárcsarnokok között biztosított a közvetlen átjárás.
 • „A” kategóriás irodaépület: korszerű építési technika, igényesen kialakított belső terek, energiatakarékos (környezetbarát) megoldások.
 • 3 méteres belmagasság álmennyezettel.
 • Modern hűtő-fűtő fan-coil rendszer.
 • Levegőmozgatás HVAC-technológiával.
 • Nagysebességű lift.
 • Nyitható ablakok, hő- és hangszigetelő nyílászárók.

Kiváló infrastruktúra és közlekedés

Iroda bérlés egy olyan kerületben, ahol bevásárlási, étkezési és kikapcsolódási lehetőségek egyaránt adottak – a 22. kerületben mindez 2-3 percre található. Üzleti parkunk ugyanis a Campona bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

Tömegközlekedési szempontból nemcsak a kerületi lakosoknak kényelmes a bejárás a Park22-be. Villamossal Buda közlekedési csomópontjai, mint a Móricz Zsigmond körtér, Újbuda-központ 20 perc alatt megközelíthetők, de a pesti oldalon a Deák Ferenc tér is mindössze fél óra BKV-val.

Azoknak, akik nemcsak irodát, hanem kiadó raktárhelyiséget is keresnek fontos az M0-s autópálya közelsége, ami mindössze 5 perc autóval. A körgyűrűről Magyarország autópályái, valamint a szomszédos országokba vezető útvonalak is könnyűszerrel elérhetők.

Iroda bérlés zöldövezeti környezetben

A Park22 egy olyan üzleti park, ahol a 22. kerület budai, csendes jellege az ipari parkon belül is érzékelhető. A környék fás terei és a közelben található budapesti Kamaraerdő tökéletes helyszín a munka utáni kikapcsolódáshoz. A helyszín kiválasztásakor és a tervezési folyamat alatt lényeges volt, hogy zöldterületek fogadják a munkába érkezőket. Az ipari parkban is zöldterületek, kertek és fák színesítik a korszerű irodaépületek és raktárcsarnokok látványát.

iroda bérlés 22. kerület

Szempont a fenntarthatóság

A Park22 irodák és raktárak tervezésekor és építésekor kiemelt szerepet kapott a fenntarthatóság kérdése is. A White Star Real Estate ingatlanfejlesztő és az Europa Capital ingatlan befektető éppen ezért az alábbiak szerint kivitelezte a projektet.

Megújuló energia – A Park22 üzleti park épületeinek hűtéséért és fűtéséért hőszivattyúk felelnek, amelyek zöld energiát használnak. Ahhoz, hogy maga a berendezés is megújuló energiával működhessen, folyamatban van annak kivizsgálása, hogy megvalósítható-e a park területén a napelemtelepítés. Mindez amellett, hogy környezetbarát és fenntartható rendszer, energiahatékony is, így a bérlők üzemeltetési költségeit is jelentősen csökkenti a környezeti hatások mellett.

LED izzók – A logisztikai park külterületén és a raktár- és irodaépületekben egyaránt LED izzók felelnek a világításért. Az energiahatékonyság növelése érdekében a beltéri és kültéri világítások egyaránt jelenlét- és szürkületérzékelővel rendelkeznek.

Újrahasznosítás – A projekt tervezési és kivitelezési folyamata során az újrahasznosítás is teret kapott. A tervező és kivitelező cég gondoskodott arról, hogy a lehető legkevesebb hulladékot termelje a projekt során, és az is a megfelelő helyre kerüljön.Szó szerint zöld – A teljes üzleti park területén összesen 900 fát telepítünk és a biodiverzitás növelése is kiemelt szerepet kap. A park területén szétszórva helyezünk el madárházakat, valamint rovarszállókat, így egy élettel teli, zsongó zöld környezetet hozunk létre.

Mindez nemcsak a környezetvédelem szempontjából pozitív,  hiszen ezáltal lehetőséget biztosítunk arra, hogy a munkavállalók a szüneteket az iroda, vagy raktár falain kívül, zöld, élettel teli környezetben töltsék. 

További előny, hogy a park területén elektromos autó töltőállomásokat és kerékpártárolókat helyeztünk el, ezzel is lehetővé téve, hogy minél kevesebb káros anyag kerüljön a levegőbe. Emellett pedig intelligens fogyasztásmérők gondoskodnak a hatékony energiafogyasztásról, így optimalizálva a fogyasztást és tovább csökkentve az üzemeltetéssel kapcsolatos költségeket. Ilyenek például a perlátorok és a szenzoros csaptelepek, amelyek mellett nem folyik el felesleges nagy mennyiségű víz.

Iroda bérlés a Park22-ben: költöztesse cégét fenntartható, zöld környezetbe!

a kategóriás iroda bérlés

Iroda Budapest frekventált részén

Az irodák raktárral együtt vagy akár külön is bérbeadók.
Ajánlatért töltse ki űrlapunkat, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!