Kiadó raktárak M0 mellett

Budapesten az M0-s körgyűrű közelében, dinamikusan fejlődő területen olyan kiadó raktárak találhatók, melyek a főváros felé irányuló kereskedelmi és logisztikai tevékenységek számára kiemelkedő üzleti lehetőségeket kínálnak. Kiadó raktárak M0 mellett – használja ki Ön is, mielőtt versenytársai fogják!

kiadó raktárak m0 mellett

Kiadó raktárak M0 mellett Budapest frekventált területén

A Park22 ipari park Dél-Budán, a XXII. kerületben található, ahol zöldövezeti környezet és kiváló közlekedési adottságok ötvöződnek.

Raktár- és iroda kombinációként megtervezett fejlesztésünk a 6-os út mentén található, így Budapest főbb közlekedési csomópontjai könnyen elérhetőek. A belváros mindössze 15 percnyire található villamossal, de a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is csak fél óra autóútra van. Az M0-s körgyűrű 1 km-es távolságában terül el, gyors elérhetőséget biztosítva az ország nemzetközi autópályái számára, mint például az M1-es, az M5-ös, az M3-as, amelyek Ausztriába, Szlovákiába, Csehországba, Szerbiába és Bulgáriába vezetnek.

A raktárak könnyen elérhetőek tömegközlekedéssel és a Déli pályaudvarról induló vasútvonalon keresztül is.

Az infrastruktúra ideális raktár bérlés céljából is, hiszen a Campona bevásárlóközpont csupán 5 percre található, és a környéken tankolóállomások, étkezési és vásárlási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Az elérhető raktárterületek már 700 m2-től kiadók, így kisebb bérlői igényeket is kielégítünk. Összesen 45 ezer m2 bérelhető raktárterületet kínálunk, melyek közvetlen irodakapcsolattal rendelkeznek. Több mint 350 bérelhető parkolóhely is rendelkezésre áll, és az alaprajzok rugalmasan igazíthatóak. Az épületekben hang- és hőszigetelés gondoskodik a kényelemről, a biztonságot pedig 24 órás épületfelügyeleti rendszer és biztonsági szolgálat garantálja. A 10 méteres belmagasság a hatékony raktározást segíti, a dokkolók és rámpák pedig igény szerint alakíthatók ki.

Kinek és miért éri meg az M0 mellett raktárat üzemeltetni?

A kiadó raktárak széles körű üzleti igényeket elégítenek ki. Kiskereskedők számára ideális megoldást jelentenek, hiszen könnyen megközelíthetőek, és a belvárosi áruházak mindössze 10-15 percre találhatóak, amivel az áruellátás is gördülékennyé válik. Egyes gyártók is szívesen használják ezeket a raktárakat, mivel rendkívül tágasak és praktikus elrendezésük lehetővé teszi a hatékony készletkezelést. Az online kereskedők számára is vonzó lehetőség, mivel ideálisak az árukészlet hatékony tárolására és gyors áruszállításra. De természetesen a szállítmányozó cégek is használhatják ezeket a raktárakat logisztikai központként.

Zöld és fenntartható raktárak a Park22 jóvoltából

A környezetvédelem és a fenntarthatóság kiemelten fontos szempont a Park22 számára. Az épületek megújuló energiaforrásokkal üzemelnek, például hőszivattyúk gondoskodnak a fűtésről és hűtésről, és napelemrendszer telepítése is folyamatban van. Az épületek világítását LED izzók, szürkület- és mozgásérzékelő lámpák biztosítják.

A kivitelezés során hangsúlyt fektetünk az újrahasznosításra is. A park környezete zöld és élettel teli, ahol a biodiverzitás növelése érdekében madárházakat és rovarszállókat helyezünk ki, valamint több mint 900 fát telepítünk. Az épületek mellett a fenntarthatóság minden szempontját figyelembe vesszük.

Amennyiben fontos Önnek a minőség, a rugalmas térhasználat és a környezetvédelem, válassza a Park22 kiadó raktárait. Kérjen tőlünk ajánlatot, és munkatársaink mihamarabb felkeresik Önt a részletek egyeztetése érdekében. A Park22-nél a jövő raktárai ugyanis már a jelenben elérhetőek!